Nieuwe bedrijfsnaam

In de vijf jaar dat ik zelfstandig ondernemer ben heeft mijn dienstverlening zich positief ontwikkeld. Dit vroeg om vernieuwing. Vanaf juli 2015 ga ik verder met de bedrijfsnaam Marieke Boshouwers coMsultancy en een nieuwe huisstijl.

Marieke Boshouwers coMsultancy is de opvolger van Marieke Boshouwers communicatie en tekst. Kort gezegd: consultancy met oog voor communicatie. Dit dekt de lading beter van wat ik doe en waar ik in geloof: geen goede communicatie zonder goede organisatie en geen goede organisatie zonder goede communicatie.

Focus

De focus van mijn opdrachten ligt op een goede marketing- en communicatiestrategie, dicht op het primaire bedrijfsproces van de opdrachtgever. Ik schrijf mee aan ondernemingsplannen, ondersteun bij strategische heroriëntatie en bij veranderingen. Ik help processen inrichten en organiseer nieuwe vormen van communicatie. Tekstschrijven is vaak een logisch onderdeel.

Opdrachtgevers

Ik werk graag voor middelgrote organisaties in zorg en dienstverlening. Dit kunnen organisaties in de zakelijke dienstverlening zijn of non profit organisaties zoals in Zorg & Welzijn. Ik kom goed tot mijn recht in een omgeving waarin veel beweging is of waarin juist veel moet gaan veranderen. Nieuwe dienstverlening introduceren, (her)positioneren of anders gaan (samen)werken. Met een mix van harde en zachte ‘skills’ boek ik resultaten zonder mensen voor het hoofd te stoten.

Logo

Het nieuwe logo laat zien dat ik me makkelijk naast en tussen medewerkers van een organisatie beweeg. Zo bouw ik mee aan nieuwe doelen en ambities. De medewerkers bij mijn opdrachtgever hebben de deskundigheid van hun vak. Ik voeg energie en overzicht toe en de blik van buiten. Soms werk ik mee aan de inrichting van nieuwe routes of andere manieren van werken. Als het loopt, dan neem ik met een voldaan gevoel weer afscheid.

 

logo

Website

Ook mijn website is vernieuwd. Deze straalt nu meer de energie uit die bij me past en is nu ook mobielvriendelijk. Je vindt de site nog altijd achter de vertrouwde URL www.mariekeboshouwers.nl. Ook mijn e-mailadres en telefoonnummer zijn onveranderd: mail@mariekeboshouwers.nl en 06 111 42 585.

Icoon

Om ook online herkenbaar te zijn is tevens een icoon ontwikkeld. De M is vooral een knipoog naar de M van Marieke en naar de M uit coMsultancy: consultancy met oog voor communicatie. Als je wilt mag je de M ook zien als de M van Marketing.

 

m-boshouwers-icon-rgb