Zakelijk Tekenen

boek-visual-thinking boek-visual-doing

New business per november 2020: Marieke Boshouwers biedt nu ook Zakelijk Tekenen. Als energizer en uiterst effectieve tool voor uiteenlopende situaties. Geïnspireerd door de professionals en boeken van Buro Brand uit Den Haag heeft Marieke Boshouwers twee jaar geleden het Zakelijk Tekenen omarmd: ze geeft nu complexe of omvattende onderwerpen weer in een simpele tekening, hoe mooi is dat?!

Ratio en gevoel

De kracht van een tekening is dat je ratio en gevoel in combinatie inzet. En dat is goud. Met Zakelijk Tekenen kom je snel tot de kern. Een bedrijfsstrategie gaat leven wanneer je deze laat tekenen en ook de weg ernaar toe wordt concreet als je Marieke vraagt aan te schuiven in de rol van Visueel Consultant:

  • Marieke kan aanwezig zijn bij een bijeenkomst en visueel verslag leggen.
  • Je kunt Marieke documenten toesturen die zij samenvat in een tekening.
  • Wil je een project inrichten, dan kun je de startsessie visueel laten begeleiden.
  • Sta je voor een lastig gesprek met een team, dan kan Marieke een praatplaat maken waarmee jij een ander gesprek kunt voeren. Positieve energie gegarandeerd.

 

Goede beslissingen komen niet tot stand door alleen je verstand of alleen je intuïtie te laten spreken

 

In oktober en november 2020 wordt Marieke bijgeschoold in het Zakelijk Tekenen. Opdrachtgevers en partners die interesse hebben om Marieke tekeningen te laten maken, kunnen bellen of appen met 06 111 42 585 of even een mailtje sturen naar mail@mariekeboshouwers.nl

Op deze site meer lezen over Visueel Management